Over mij

Mijn naam is Ismaël Moslèh. Ik ben 22 jaar oud en woon in Breda (Nederland). Op dit moment volg ik de opleiding: Leraar Technische Beroepsopleiding met uitstroomrichting de ICT. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik gestudeerd aan het Radius College in Breda. Ik heb hier de opleiding ICT Beheerder (niveau 4) gevolgd.

Tot de zomer van 2017 was ik in de vakanties werkzaam voor Shape Computers. Sinds April 2017 werk ik in het weekend en in de vakantie als verkoper bij de BCC in Breda. Op dinsdag en vrijdag geef ik les op het Leidsche Rijn College in Utrecht. Ik verzorg hier de lessen informatica voor 4 HAVO/VWO en 5 VWO. Op dinsdag avond verzorg ik aan de jeugdspringers van het schoonspringen de training.

Tot slot ben ik ook vrijwilliger voor de stichting Hondenkop. Afgelopen december (17 december 2016) heeft de hondenkop de traditionele oliebollenrit gereden.

Een van mijn hobby’s is schoonspringen. Ik beoefen deze sport al sinds 2008. In oktober 2013 heb ik als trainer mijn KNZB erkende diploma behaald. Hierdoor ben ik bevoegd om ook training te mogen geven onder begeleiding van een schoonsspring (niveau 4) trainer.

Naast het schoonspringen heb ik nog andere hobby’s: Koken, fietsen, treinen fotografie. Foto’s en video’s van de treinen die ik heb gefotografeerd zijn terug te vinden door hier te klikken.